Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tady se nabízí hned několik variant. Pán od paní není Petr, ale i tak se třese pod jejím povelem neb by nerad, aby se její momentální nálada přenesla na něj.

Pejskovi se dostalo tohoto pojmenování po jejím bývalém manželovi neb si na pejskovi tak tlumí svou frustraci z rozvodu.

Samozřejmě i varianta, že má pejsek jméno po současném pánovi může napovídat o těžkém údělu tohoto pána neb mu tím paní může dávat jasně najevo, kdo je tu dominantní a co by od ní mohl také očekávat, kdyby jí nedělal pomyšlení.

Jsem ovšem také trochu na vážkách, neb nevím, co znamená výraz, že si panička vede pod rukou manžela. Tudíž prakticky nemohu plně rozvinout své teorie o sexuálních praktikách.

Přeji Vám hezký víkend Stanislavo;-D

1 0
možnosti
Foto

Františku, vy na to jdete úplně vědecky! ;-)

Panička si vedla manžela tak, že ho držela za loket. Pán byl veden směrem, který mu určila manželka. Myslím, že bylo pro něj těžké zahnout tam, kam by chtěl on, nebo zastavit se, kdy on by chtěl. Na rozdíl od pána pejsek byl navolno, takže si mohl běhat, kam chtěl. Vodítko nesla panička v ruce.

Mám pocit, že paní oslovila manžela "Petře", když odpovídala na otázku na další cestu. Pán ale nemluvil, jen přikývl, když manželka říkala, že dlouhou trasu neznají.

Co dělali v lese předtím nebo potom, to nevím a ani pejsek to neprozdaril.

Můžete směle rozvíjet své teorie o sexuálních praktikách. Jsem docela zvědavá, kam se dostaneme ;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 195
  • Celková karma 39,46
  • Průměrná čtenost 4980x
Svět mne baví. Cvrkot kolem je úžasný.

Pozoruji (nejen) naši malou zemi z ještě menší zemičky.

 

Foto (c) Štěpánka Boudová