Orgasmus v lese? Jako prd!

26. 01. 2011 16:55:00
Občas se stane, že doma to z jakéhokoli důvodu nejde. Nejen dosáhnout orgasmu, ale vůbec se do toho pustit! Auto taky není řešením, na hotel třeba nestačí finance. Ale existuje místo, kde to jde a dokonce zdarma! Příroda je přece všude!

Stalo se vám, že doma jste spolu nemohli vlézt do postele? Přijela tchyně na blíže neurčenou dobu, děti jsou pořád nemocné a zlobí, nebo dokonce rodina vašemu vztahu nepřeje? Vaše láska je snad zadaná a partner(ka) o tom nemají vědět? Tady je možné řešení.

Příroda je všude, nějaký lesík nebo mez se vždycky najde. Park není nejlepším místem. Je tam hodně psích kopiček, ale také velké riziko pokuty pro rušení veřejného pořádku. Obzvlášť když je jeden z dvojice při vrcholném okamžiku příliš hlučný!

Aby ale k orgasmu mohlo vůbec dojít, je nutné zachovat některá pravidla. Následující stručný souhrn je výsledkem zkoumání praktik prověřených lety a zkušenostmi.

Nejdřív poznatky, kterým je lépe se vyhnout, aby výsledný efekt byl co nejlepší.

Je tedy třeba se vyvarovat:

blízkosti mraveniště: dostat mravence ven ze všech dírek není jednoduché. A co kdyby navíc zůstali v oblečení a pak se doma zkřížili s těmi, co baští jídlo ve spíži? (Netýká se těch, kteří mají doma nějakého ptáka (třeba kosa), co ty vetřelce sezobe...)

příliš volného prostranství: kolem je spousty posedů a český národ je samý nimrod. Dalekohled je běžným vybavením a takového myslivce může prozradit jen odraz slunce, když pohne dalekohledem, aby lépe zaměřil do intimních míst nebo na čtyřky partnerky.

Pak se může snadno stát, že vidí dokonce svoje sousedy, jak si to rozdávají na mezi. Po několika pivech a pár paňácích to hned začerstva s radostí dá do placu v hospodě. A aktéři aby pak chodili kanálama...

velkého srázu: může to klouzat nejen tam, kde to klouzat má, ale i po listí nebo suché trávě. A když to je nad řekou, tak při pádu může dojít i k vážnějšímu zranění! Jak to pak vysvětlit doma? A také pojišťovna na to jistě odpovídající kolonku nemá...

sběračů hub: je těžké vykládat postarší sousedce s košíčkem a nožíkem, že to, co provádíte vsedě polonahá na partnerovi, je jen cvičení rovnováhy. Sousedka je pak schopná nejen nasadit brýle, aby ono místečko spojení prozkoumala, ale zaručeně to další den bude vědět poštmistrová a pak celá vesnice...

A co naopak je vhodné udělat?

nezapomenout doma deku nebo aspoň pevnou bundu: v roští obvykle není hladko a pokládat po dešti igelitovou pláštěnku na mokré, ale pevné pahýly rostlin je sice akce na tři vteřiny, ale při prvním přiražení je z pláštěnky cedník. Mokré fleky na zádech pak většinou nechávají barevné mapy na butikové bundičce, kterou chtěla dáma pána ohromit...

prověřit místo, kde se chcete pustit do hrátek: pak se vám nestane, že na modré turistické značce hluboko v lesích ve skalnatém terénu právě v momentě, kdy vám roztoužený partner sundává tričko, zazvoní zvonek a přinesou se tři cyklisti v helmách, s brýlemi a koly na ramenou. A vy si říkáte: „Jaké štěstí, že přišli zrovna teď a ne, až bude uvnitř!“

rozložit deku co nejdál od čehokoli, co třeba jen vzdáleně připomíná lesní cestu: mohlo by se stát, že jste těsně před zásunem a najednou kolem prohrčí červená stodvacítka s dědulou v klobouku a ze zadního okénka třeští oči dvě asi tak čtyřleté děti a s úžasem pozorují, co že se to na té dece děje. Jak jim má chudák děda sdělit, že houbaři, co čistí houby vleže, to asi nejsou? A to, co kouká z pána, není noha od bedly ani šiška, která zrovna spadla ze stromu???

Při dodržení těchto pokynů by všechno mělo být jednodušší. A pokud všechno vyjde tak, jak má, je orgasmus v lese nebo na louce hračkou pro děti. K tomu voní polní kvítí, kuká kukačka, bublá řeka pod skalou...

Co víc si jen přát?

Jaro se blíží!

Vzhůru do výšin!

Blaho nade vše!

Ať žije orgasmus (nejen) v lese!!!

Autor: Stanislava Boudová | středa 26.1.2011 16:55 | karma článku: 44.90 | přečteno: 4440x

Další články blogera

Stanislava Boudová

To není strašidlo! Jen plastiková žena!

A mluví! Není to nafukovací panna, ale žena těžko odhadnutelného věku! Přítomní muži ji svými pohledy hodnotí a těžko říci, jaký je výsledek. Všichni totiž vypadají úplně normálně a nevypadá to, že by ji chtěl někdo oslovit!

20.3.2024 v 16:55 | Karma článku: 36.77 | Přečteno: 4379 | Diskuse

Stanislava Boudová

Optimalizuju! Cestuju zásadně v děravejch trenclích!

To je otázka vkusu, zdá se. Pokud člověku nevadí vystavit se nebezpečí, že si tam dole něco odře nebo skřípne do zipu, tak nemá problém! A může si to dát patentovat a vydělat majlant! No řekněte, kdo to má?

6.3.2024 v 16:55 | Karma článku: 42.69 | Přečteno: 3708 | Diskuse

Stanislava Boudová

60+?!? Staroušek slaví devadesátku! A chce se rozvést!

No a co? Na některé věci není nikdy pozdě. A když jste sedmdesát let ženatý s jednou ženou, tak je možná na čase udělat nějakou změnu! Je přece moderní doba! Nebo ne?

21.2.2024 v 16:55 | Karma článku: 45.51 | Přečteno: 6770 | Diskuse

Stanislava Boudová

Něco nám žere elektřinu!

To s očima navrch hlavy tvrdil manžel, když zděšeně seběhl ze schodů! Koukala jsem na něj nedůvěřivě! Hlavou mi letělo... Dobrá, kuna může ukousnout kabely v motoru, pes překousat koleje, ale co může žrát elektřinu? Mimozemšťan?

7.2.2024 v 16:55 | Karma článku: 45.41 | Přečteno: 5317 | Diskuse

Další články z rubriky Ona

Jana Melišová

Keď človek páchá zlo, kde je Boh?

Má človek slobodnú vôľu? Môžeme sa nezávisle rozhodovať a ovplyvňovať smerovanie nášho života? Mám za sebou desať rokov práce kaplána vo väzení. Takže trochu viem, čo to robí alebo nerobí s človekom, keď sa dopustí veľkého zla.

29.3.2024 v 11:54 | Karma článku: 10.66 | Přečteno: 146 | Diskuse

Ivana Lance

USA Georgia vs. Česká Republika

Záleží na tom, jestli jste fanoušcci amerického sladkého a studeného čaje nebo českého piva. Po čem raději sáhnete vy?

28.3.2024 v 16:20 | Karma článku: 21.34 | Přečteno: 378 | Diskuse

Jana Melišová

Nemáte nejaké drobné?

Chcel by som si kúpiť jedlo, nepomôžete mi nejakými drobnými? Otázka, pri ktorej sa mnohí tvária, že nepočujú, prípadne od dotyčného odvracajú zrak, keďže najčastejšie sa ju pýtajú ľudia bez domova nevábneho výzoru.

28.3.2024 v 12:53 | Karma článku: 30.53 | Přečteno: 527 | Diskuse

Jana Kozubíková

kOmický blog CDLXXXI.

Už měsíc mám nový vztah. "Randíme" denně mimo víkendů, ačkoli přiznávám, že myšlenky na něj mne neopouští ani o nich.

28.3.2024 v 6:00 | Karma článku: 9.14 | Přečteno: 189 |

Ivana Dianová

Billa šok

Billu navštěvuju docela často, mám ji totiž co by kamenem dohodil. Mám vůči ní spoustu výhrad, ale jít s plnými taškami pět minut, nebo jet několik stanic je dost rozdíl, což u mne hraje zásadní roli. Dnes jsem tam utrpěla šok.

26.3.2024 v 22:32 | Karma článku: 41.34 | Přečteno: 9281 | Diskuse
Počet článků 193 Celková karma 43.06 Průměrná čtenost 5006


Svět mne baví. Cvrkot kolem je úžasný.

Pozoruji (nejen) naši malou zemi z ještě menší zemičky.

 

Foto (c) Štěpánka Boudová
 

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...